News & Events

4 Fantastic Lobsters (4ThePlayer) slot áttekintés és demó A 4 Fantastic Lobsters egy videó slot a 4ThePlayer-től ➤ Review ✚ Ingyenes demo ✔️ kaszinó bónuszok ✔️ Big Win videók ✔️ exkluzív ajánlatok 4 fantasztikus homár

4 fantasztikus homár: Slot áttekintés

Homár, mi? Úgy tűnik, hogy a szerencsejátékosok megtisztították a virtuális tengereket a halaktól, most itt az ideje, hogy rákfélék testvéreik feledésbe merüljenek. Ezt a helyzetet a szoftverfejlesztő 4ThePlayer tette lehetővé a 4 Fantastic Lobsters online nyerőgépen. A lelkes sasszemű fotelhorgászok minden bizonnyal tudni fogják, hogy a 4 Fantastic Lobster a szolgáltató korábbi horgászhelyeit követi, mint például a <4>Fantastic Fish és a 4 Fantastic Fish Egyiptomban. Miközben ezúttal egy más típusú állatot próbál csapdába ejteni, a játékosokat különböző játékelemekkel is kezelik? Csak egy módja annak, hogy tudjuk.

A kilátás nem különbözik különösebben a 4 fantasztikus haltól. A nap továbbra is lángol az égen, létrehozva vastag fénysugarak, bár a színezet megváltozott. A szerencsejátékosok a tengeren találják magukat, ahol (attól függően, hogyan nézik a játékot) egy hajó ringatózik ide-oda, és korall szegélyezi a képernyő alsó részét a lila hullámok alatt. A 4 Fantastic Fish játék mindegyike szuper fényes, pezsgő, rajzfilmszerűen bemutatott nyerőgép volt, amelyek közül a 4 Fantastic Lobster is az, ami valójában sok horgászhellyel közös tulajdonság. Az egyik kivétel a <>legcsúnyább fogás, de ez a <>Nolimit City-ből származik, amely szereti ringatni a hajót.

4 Fantastic Lobsters slot - alapjáték

Ha 4 fantasztikus homárban szeretne dobni, akkor választania kell egy tétet, és a lehetőségek pörgetésenként 20 c-től 100 dollárig terjednek. Ami nem annyira rózsás, mivel alacsonyabb, mint a másik két Fantastic Fish játék, alapértelmezett 95% <>RTP, és a felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a 4 Fantastic Lobster nagyon illékony. Három funkciót is kínál, ha az izgalmasabb dolgokra ugrik, és egy 6 tárcsás, 4 soros mátrixon játsszák, 4,096 nyerési móddal.

A rendszeres nyerési módok létrehozásához tíz fizetési szimbólum jelenik meg 4 Fantasztikus Homár tárcsáján. Ezek 10-től A kártya rangja az alacsony fizetések, majd egy úszó, egy csapda, egy tengeri csillag, egy sirály és egy halász / kapitány a nagy értékű szimbólumok. A szimbólumok nyerő kombinációi balról indulva a szomszédos tárcsákon landolnak, és a 6 a természetben eredmény a királyi család tétjének 1,5-2,5-szeresét, a prémiumokra tett tét 3-10-szeresét éri. A hajó szimbólum a 4 Fantastic Lobsters' Wild, amely helyettesítheti az összes szimbólumot sáv szórás. A dzsókerek megjelennek minden tárcsa; A dzsókerek azonban nem landolhatnak egyszerre az első két tárcsán.

4 fantasztikus homár: slot funkciók

4 Fantastic Lobsters slot - válasszon egy nyerő funkciót

Néhány új bit és néhány régi bit beékelődött a 4 fantasztikus homárba a funkciók tekintetében. Itt találsz pénzeszközöket, rák pénzdíjakat, egy óriás tintahal bónuszt, egy újrapörgetési bónuszt, egy Pick-A-Win bónuszt és három funkcióvásárlást.

Pénz módok

A homár szimbólumok minden pénzbeli összeget megjelenítő tárcsán megjelennek. Megnyerésük ugyanaz, mint készpénzt nyerni a szokásos fizetési szimbólumokból. Más szóval, amikor a homár szimbólumok az első tárcsától kezdve egymást követő tárcsákon landolnak, az általuk megjelenített készpénzes értékeket a játékos kapja meg. Amit akarsz, az a négy nagy Homár díjak 50x, 200x, 1,000x vagy akár 10,000x. Ezek csak a hatodik tárcsán landolnak.

Rák pénzdíjak

A rák szimbólum bármely pörgetésnél megjelenhet. Amikor ez történik az alapjátékban, a rák létrehoz vagy javít egy homár nyereményt, míg az újrapörgetési bónuszban a rákok zárolt tárcsákat nyithatnak meg.

Óriás tintahal bónusz

Az óriás tintahal bármelyik pörgetésnél megjelenhet, és amikor ez megtörténik, szimbólumokat cserél, hogy Homár győzelmet érjen el vagy javítson az alapjátékban, míg az újrapörgetési bónuszban a homárt zárt tárcsáról nyitott tárcsára mozgatja, rögzítve azt a helyén.

Újrapörgetési bónusz

A Pörgetési bónusz akkor aktiválódik, ha legalább 3 újrapörgetés landol a tárcsákon. Minden tárcsa, amelyen egy szóró landol, kinyílik, míg a többi zárolva van, és az összes homár szimbólum bekapcsolódik a kioldó centrifugálási zár a helyén van. Itt 3 újrapörgetés kerül kiosztásra, és minden újonnan kirakott homár szimbólum egy nyitott tárcsán visszaállítja az újrapörgetések számát, és a helyére kerül. A zárt tárcsákon landoló homár szimbólumok nem záródnak. Ha azonban egy szóró egy zárolt tárcsán landol, feloldja azt, és visszaállítja a pörgetések számát.

Ha egy tárcsa tele van homárral, a Cápa funkció aktiválódik, és a tárcsa összes értékét összegyűjti, majd megszorozza x2-vel. Ez az érték a tárcsák felett marad, így több homár landolhat. A cápa nem eszi meg a 10 000-szeres Big Lobster díjat.

Pick-A-Win bónusz

3 Pick-A-Win

scatter eltalálása elindítja a Pick-A-Win kört. A funkciót kiváltó szórók száma a játékosok által kapott pickek száma 7 homárcsapda, amelyek mindegyike a tét 5-10 000-szeresének megfelelő jutalmat mutat.

Bónusz vásárlás

A türelem áldás lehet horgászatkor. Azonban azok, akik híján vannak ennek az erénynek, kihasználhatják a 4 Fantastic Lobster három bónuszvásárlását. A tét 30-szorosának elköltésével megvásárolja a Rák funkciót, 75-szörösére az újrapörgetési bónuszt, míg a tét 150-szeresére teszi a Pick-A-Win bónuszt.

4 Fantastic Lobsters slot - újrapörgetés funkció

4 fantasztikus homár: résidő ítélet

Ha megtapasztaltad a fantasztikus halakat az előző két játékban, akkor sok minden, ami a 4 Fantastic Lobsters-ben történik, ismétlődő teljesítménynek fog tűnni. Mindhárom nyerőgép olyan dolgokon osztozik, mint a Money Ways, a Giant Squids és a Respin bónusz. Ezek Az extrák alkotják a sikeres formula magját A 4ThePlayer eltalálta, amely egyértelműen vonzza a horgászhelyek rajongóinak jó részét. Ha igen, akkor érdemes újra kidobni őket 4 fantasztikus homárra, felfrissítve őket halak helyett rákfélék használatával. Ez valójában folytatja azt a tendenciát, amely már egy ideje lendületet ad, követve más szolgáltatók rákfélékkel kapcsolatos nyerőgépeit, mint például a Homár Bob's Crazy Crab Shack, Crabbin' For Christmas, Crabbin' For Cash Extra Big Splash, Crab Trap és Crabbin' Crazy 2 Crabbin' Bonanza!

Ez egy csomó rákakció, amely a helyi kaszinóban rágcsál, és oké, a homár nem rák, de tudod, vannak linkek. A 4 Fantastic Lobsters fő új összetevője a Pick-A-Win bónusz, amely az előző két Fantastic Fish játékban nem volt elérhető, Szóval ez valami új. Viszonylag új. Ehhez a tartományhoz. Nem azt mondom, hogy a pick 'n kattintások forróak a sajtóban, soha nem látott események. Valójában az ellenkezője, és 4 A játékos magát a funkciót olyan játékokban használta, mint a <>5 kutyus dollár, <>3 szerencsés boszorkány és <>3 szerencsés manó. Ez azt jelenti, hogy a funkció nem változtatja meg a játékot, de csábítónak bizonyulhat arra, hogy a szerencsejátékosokat elhúzza a halas nyerőgépektől, hogy kipróbáljanak egy homár nyerőgépet a változás érdekében.

A nyerési lehetőségek is húzósak lehetnek, különösen a 10.000-szeres Big Lobster díj, amely önmagában is felülmúlja sok horgászversenyzőjét. Ha mindezt összeadjuk, az előző 4 fantasztikus nyerőgép rajongói kísértésbe eshetnek, hogy a halat homárra cseréljék, mindent figyelembe véve, de egy kevésbé szoros RTP megédesítette volna az üzletet.