Partners

ACALAN
Alt-I
Arabize
Bisharat
Denis Jacquerye
EFOSSNet
Gabriel Huard
IT +46
Kamusiproject.org
Kasahorow
Luo/Acholi Translation Team(Uganda)
OpenCraft
Translate.org.za
tzLUG - Tanzania Linux Users Group
University of Nairobi
 • >Juicy Fruits Multihold: Översikt över spelautomater
 • >Juicy Fruits Multihold: Slot-funktioner
 • >Juicy Fruits Multihold: Slot Omdöme

 • News & Events

  Juicy Fruits Multihold (Pragmatic Play) Slot Recension & Demo Juicy Fruits Multihold är en Video Slot från Pragmatic Play ➤ Fullständig recension ✚ Demo ✔️ Casino Bonusar ✔️ Big Win Videos ✔️ Exklusiva erbjudanden Saftiga frukter med flergrepp

  Juicy Fruits Multihold: Översikt över spelautomater

  Online-sloten Juicy Fruits Multihold samlar delar från två tidigare släppta spel i det omfattande Pragmatic Play-utbudet. Den ena är temat från fruktspelautomaten <a>Juicy Fruits, medan den andra är kaoset i Multihold med fyra rutnät, som först bevittnades i det hunddrivna spelet The Dog House Multihold. Namnigenkänning är avgörande i alla branscher. Ett extremt exempel är Floki, ett meme-mynt uppkallat efter Elon Musks husdjurshund, som i skrivande stund hade ett börsvärde på mer än 300 miljoner dollar. Poängen är att den senaste Multihold-spelautomaten hade en kraftfull hundstamtavla bakom sig, så frågan är om magin kommer att vara lika stark i ett mindre känt namn.

  När det gäller Juicy Fruits-delen av blandningen håller Juicy Fruits Multihold Uppfriskande, daggigt, fruktcocktailtema från det tidigare spelet levande och sparkande. Spelplanen ser ut som om den har doppats i en dryck av ett eller annat slag och fyllts med fruktbitar. Det ser så frestande ut att det är den typ av sak som du kanske vill ta bort från skärmen en varm dag för att släcka törsten. Förhoppningsvis visar sig spelet vara lika uppfriskande.

  Juicy Fruits Multihold slot - basspel

  Att ta reda på det innebär att välja en insats på 25 c till $/€250 per snurr för att sätta igång sessionen. I basspelet spelas Juicy Fruits Multihold på en enda matris med 5 hjul och 5 rader och 50 vinstlinjer. Men i free spins, när det går bra, kan upp till fyra 5x5, 50 vinstlinjehjuluppsättningar vara i drift samtidigt. Med en strövande som växer vilt på var och en också, vilket är ett ganska bra förslag. Statistiskt sett är Juicy Fruits Multihold en mycket volatil slot, där spelare får en standard <>RTP på 96,04 %, vilket sjunker ett snäpp till 96,02 % när <>köper free spins-rundan.

  Vinnande kombinationer betalar från vänster till höger längs vinstlinjerna, med början från rutnätets vänstra sida. Att få 5 matchande lönesymboler ger 2 till 20 gånger insatsen och vinsterna kan bestå av limeskivor, körsbär, citroner, apelsiner, aprikoser, jordgubbar, klockor, kiwifrukter, hallon, vattenmeloner och sjuor. Bland all frukt finns crown wild-symboler på alla hjul. I basspelet landar wilds i storlekarna 1x1, 2x2, 3x3, 4x4 eller 5x5 och ersätter allt utom scattern. När wilds gör sina egna vinster har de samma värde som den högsta utbetalningen symbol.

  Juicy Fruits Multihold: Slot-funktioner

  Juicy Fruits Multihold-slot - gratissnurr

  Förhoppningsvis får du en kick av wild-symboler i flera storlekar eftersom det är allt basspelet har, funktionsmässigt. Andra växeln startar när 3 eller fler gröna scatter-symboler landar på något hjul för att tilldela 6 gratissnurr.

  Frispel

  Free spins spelas på upp till 4 spelrutnät, men rundan börjar med 1 rutnät aktivt. På detta spelplan placeras en 1x1 wild, som stannar kvar på skärmen men kan flyttas till en ny position mellan snurren. En ny lila diamant scatter kan dyka upp i free spins på alla hjul. Alla landade lila diamantsymboler samlas in av wild-symbolen symbolen på matrisen de träffar på till slutet av rundan. Var 3:e insamlad lila diamantsymbol på en wild återaktiverar funktionen, ger en extra +1 gratissnurr och växer wild-symbolen i storlek - från 1x1, 2x2, 3x3, 4x4 till 5x5 max. Efter den 4:e återaktiveringen på alla tillgängliga matriser kan funktionen inte återaktiveras längre.

  Gröna scatter-symboler visas endast på den senast upplåsta matrisen. Att samla 3 gröna scatters låser upp nästa tillgängliga hjuluppsättning tills alla 4 har låsts upp. Varje ny matris ger +1 gratissnurr när den låses upp och har sin egen vandrande, växande wild-symbol.

  Köp Free Spins

  Free spins-rundan kan köpas direkt från basspelet till en kostnad av 100 gånger insatsen.

  Juicy Fruits Multihold slot - gratissnurr

  Juicy Fruits Multihold: Slot Omdöme

  Juicy Fruits Multihold kanske inte har samma stjärnigenkänning som The Dog House Multihold, men det har en omväg koppling till en annan mycket populär slot-franchise. Vi pratar om hur wild-symbolen växer och strövar omkring i free spins på samma sätt som den gjorde när den lades ner av konkurrenten Push Gaming i gårdsklassikern Fat Rabbit, som senare följdes av en mängd "Fat"-slots - Fat Banker, Fat Drac, och så vidare. Frukt är inte lika kreativt unik som välgödda bankirer eller vampyrer, men den har en mainstream-dragningskraft som kan hjälpa Juicy Fruits Multiholds multi-grid-funktion att nå en bred publik.

  Trots alla cocktail-/fruktjuicebilder är Juicy Fruits Multihold en smula torr i grundspelet. Den saknar de additiva multiplikator-wilds som finns i The Dog House Multihold, vilket lämnar över ansvaret för att utlösa binjurerusningar till kron-wild-symbolen, som har som sin speciella kraft förmågan att landa i olika storlekar. Bortsett från det är Juicy Fruits Multiholds basspel ett fall av att samla på sig linjevinster, hålla tummarna, tills gratissnurr utlöses och spelet får chansen att vända till spänningsläge. Det är här Juicy Fruits Multiholds vinstpotential på 8 000 gånger maxvinsten kan uppnås, och det är svårt att säga om det skulle vara mer underhållande med sticky multiplier wilds eller växande roaming wilds. Båda sätten har sina stunder, vilket innebär att ivriga quad-spelare får chansen att välja sin favoritmetod.

  När det gäller att blanda slotidéer till en ny fruktcocktail gör Juicy Fruits Multihold ett bra jobb. Den välbekanta och törstsläckande klassikern frukttema bör ge Juicy Fruits Multihold en viss mainstream-attraktionskraft, som fylls ut av en bonusrunda som har den lockande möjligheten att ha upp till 4 roaming växande wilds som fungerar samtidigt.